Herenkleding is eigenlijk altijd de leefwereld van Joris Lammers geweest. Zijn ouders Bob en Sjoukje Lammers startten in 1974 met exclusieve herenmode in het hart van ’s-Hertogenbosch, aan de Marktstraat. Die zaak werd na wat jaartjes te krap en Bob Lammers verhuisde in 1983 naar het Tolburgcomplex, toen een eigentijdse uitbreiding van de binnenstad. “Mijn vader was het gezicht van de zaak en mijn moeder is echt een drijvende kracht achter de schermen. Ook met de inkoop, de styling. Als familie geef je alle energie en je hart aan zo’n zaak.

In 2000 stapt hij dan ook enthousiast en vol ambitie in het familiebedrijf, Bob Lammers exclusieve herenmode. Die zaak nam hij in 2007 over. “Met het gevoel om daar nieuwe impulsen aan te geven." Naast de winkel in de Tolbrugpassage zag Spiga het levenslicht. In het topsegment, stijlvolle, elegante herenmode. En dat in de Verwersstraat; een prachtige, klassieke straat, maar ook bruisend en eigentijdse als het gaat om winkels, cultuur en ambacht. Daar voelen wij, maar ook ons publiek zich uitstekend thuis.”

In 2016 besloot Joris om de twee zaken samen te voegen in de Verwersstraat: Spiga meets Bob Lammers. “De juiste keuze om weer nieuwe stappen te zetten naar een fris, eigentijds concept waar onze klanten naar vragen. We hebben het beste uit twee werelden samengevoegd”, aldus Joris. Nu heeft ook het prachtige pand in de Verwersstraat een gedaanteverandering ondergaan. “Een passende ambiance om onze gasten te ontvangen. We geloven in een warm welkom, in ambiance, in een sfeervolle omgeving waar je in alle rust je kleding kunt kiezen."

Shop hier de collectie