Joris Lammers is de aanvoerder van een vernieuwd en gedreven team, dat graag over de grens kijkt. Bij Joris Lammers Luxury Menswear bieden we topmerken uit heel Europa, met een accent op Italië. Elegante, stijlvolle herenmode: een combinatie van eigentijds en klassiek. Voor zelfbewuste mannen die houden van uitstraling.

Joris Lammers Luxury Menswear bevind zich in de Verwersstraat; een sfeervolle, historische straat, maar ook bruisend en eigentijdse als het gaat om winkels, cultuur en ambacht. Daar voelen wij, maar ook ons publiek zich uitstekend thuis. Voel je welkom in onze charmante winkel in de Bossche Verwersstraat.

Verwen jezelf met stijlvolle, elegante herenmode uit het topsegment. Proef de sfeer, voel de fraaie stoffen en geniet van de eigentijdse en klassieke designs. Neem de tijd om rustig te voelen en te passen. Uiteraard laten we je kleding desgewenst op maat maken, door onze vertrouwde coupeuse. 

Onze adviseurs staan voor je klaar. Met een persoonlijk advies, afgestemd op jouw wensen, passend bij je persoonlijkheid. Voel je welkom, drink een kop heerlijke koffie, dan zorgen we er samen voor dat je vol zelfvertrouwen de deur uit stapt. Persoonlijk stijladvies is ook mogelijk op afspraak.

Shop hier de collectie