Van zomer naar herfst

Van zomer naar herfst

We ruilden de zomer in voor de herfst. En wat een zomer was het, met bijna Italiaanse temperaturen. Dat sprak me wel aan als liefhebber van al het moois dat uit Italië komt. Ik luister altijd met veel plezier naar mensen hier in de winkel met hun herinneringen aan hun Italiaanse vakantieavonturen. Ik hoor verhalen over, heerlijke eten, het goede leven in elegante steden en het stijlvolle landschap. Als herenmodezaak met exclusief (!) Italiaanse merken, spreekt me dat enorm aan. Hoe meer Italiaanse elegantie hier in het Bossche en in Nederland, hoe beter.

Bij het wisselen van de seisoenen hoort het wisselen van je garderobe. Zorg dat je kledingkast biedt voor herfst en winter en besteed aandacht aan je zomerkleren. Laat ze stomen, zorg dat alles schoon de winterslaap ingaat. Dan heb je er in 2023 weer plezier van.

En wat je herfstgarderobe betreft, die hebben wij natuurlijk voor je, hier in Verwersstraat of online. Uiteraard ook met de Italiaanse élégance en allure die je van ons mag verwachten. We zijn er ook voor (persoonlijk) advies en inspiratie en informeren je graag over de laatste trends. Zo zijn aardtinten hot en maakt corduroy een opmars. Maar, kom zelf even kijken, de koffie staat klaar. Italiaanse uiteraard….

Joris Lammers

Terug naar de Home Page